• SisuMilou  Sterk in sociale uitdagingen
Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Contact

SAMENSPEL

Milou van RijnIk ben Milou van Rijn, het gezicht achter SisuMilou. Actief als freelance-adviseur. Een enthousiaste aanjager als het gaat om het organiseren van samenspel tussen bewoners, overheid en organisaties. Het liefst maak ik mijzelf overbodig. Dit is het grootste compliment als het gaat om continuïteit van projecten en het bouwen van sterke netwerken. Alles draait immers om gedeeld eigenaarschap en op de energie en inzet van leden van een netwerk. Ik kan mijn energie dan weer inzetten op andere projecten. Bij voorkeur weer in een ander domein. Ik creëer de meeste waarde buiten de lijntjes en tussen de hokjes. SisuMilou: Anders kijken, anders doen.

VEERKRACHTIGE REGIO

Met mijn frisse blik en scherpe analyse zorg ik dat ideeën gekoppeld worden aan meerdere belangen en zichtbaar worden. Je moet uiteraard eerst wel gevonden kunnen worden. Dat is de kracht van een sterke community. Niet samensmelten maar verbinden. Niet opschalen maar wel een belangrijke speler zijn. Niet meer van hetzelfde maar in verbinding met verschillende leefwerelden. Dan ben je echt op weg naar een veerkrachtige regio die om kan gaan met structurele onzekerheid. SisuMilou: Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

CROWDSOURCEN

Ik heb ervaring met vastgoedprojecten, zorg, werkzaamheden in het groen, alternatieve financiering  Hart voor duurzaamheid. Daarnaast heb ik de overtuiging dat je geen dingen doet omdat het moet maar dat je dingen doet omdat je mee wil doen. Zorg dat het leuk is en mensen komen zelf met ideeën. SisuMilou: Crowdsourcen voor verrassende oplossingen.

OPDRACHT

Wordt jij mijn nieuwe opdrachtgever? Heb je een project maar weet je niet waar te beginnen? Ben jij van de nieuwe tijd en wil jij het anders doen. wil je dit doen samen met andere organisaties of bewoners, dan kan ik je helpen.
SisuMilou: Sterk in sociale uitdagingen.

analyseHeb je behoefte aan analyse, conceptontwikkeling of procesbegeleiding bij duurzame projecten. Ik kan je helpen. Neem hier contact op

 

Social Media

Contact

Mobiel:
06 517 91 913
E-mail:
om te mailen klik hier

Nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

KvK: 6589877

Bankrekeningnummer:
NL59 ASNB 0932 7591 81