• SisuMilou  Sterk in sociale uitdagingen

    Analyseconceptontwikkeling
    DenkkrachtDenkkracht

Analyse

STAP VAN DENKEN NAAR DOEN

Einstein zei eens: “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Wat zijn je doelen? Wat zijn wensen van bewoners of consumenten? In welk krachtenveld staat jouw vraagstuk? Wat is de meerwaarde van bewoners? Hoe maken we stap van denken naar doen. Dit ontdekken we tijdens de analyse van jouw vraagstuk.

VOORTDUREND AANPASSEN

Het gezamenlijk denken, deel uit maken van een ecosysteem is het nieuwe perspectief om uitdagingen te lijf te gaan. Er is geen tijd en ruimte meer om alles vanuit één perspectief eerst volledig uit te denken en daarop processen in te richten. We hebben continue te maken met structurele onzekerheid. Dit heeft als voordeel dat we klein kunnen beginnen met “tijdelijke” oplossingen zodat we ons voortdurend kunnen aanpassen en verbeteren. Maar ook continue kunnen inspelen op nieuwe vragen.

Een analyse bestaat uit:

  • uitvraag
  • onderzoek
  • verdiepingsgesprek
  • terugkoppeling

In een uitvraag verken ik jouw vraagstuk en gaan we op zoek naar belangrijke peilers in jouw organisatie en belangrijke stakeholders. Dit vul ik aan met achtergrondonderzoek en mijn eigen kritische houding. In een verdiepingsgesprek onderzoeken we jouw daadwerkelijke vraag in relatie tot de doelstellingen van overige stakeholders. Wat betekent dit voor jouw daadwerkelijke vraag en de uitnodiging aan bewoners. Tot slot geef ik een schriftelijke terugkoppeling als schot voor de boeg, een blik op de kansen en mogelijkheden die ik zie. Een doorkijkje naar mogelijke verbindingen die kunnen worden gelegd en hoe je de stap kunt maken van denken naar doen.

analyseIk kan je helpen bij de stap van denken naar doen. 
Neem nu contact op om een analyse te laten maken van jouw vraagstuk

Social Media

Contact

Mobiel:
06 517 91 913
E-mail:
om te mailen klik hier

Nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

KvK: 6589877

Bankrekeningnummer:
NL59 ASNB 0932 7591 81