• SisuMilou  Sterk in sociale uitdagingen

    Analyseconceptontwikkeling
    DenkkrachtDenkkracht

Conceptontwikkeling

ORGANISCHE PROCESINRICHTING

Eenmaal je analyse helder is het zaak om de stap te zetten van denken naar doen. Deze stap is waardevol als sprake is van gezamenlijke conceptontwikkeling. Dit kan met organische procesinrichting. Als jij mij vraagt om mee te helpen bij je conceptontwikkeling is de uitkomst een aangename verrassing. Ik help je bij het inrichten van het proces. Je krijgt geen vastomlijnd stappenplan. Elke inwoner en elke buurt is immers anders. Maar je krijgt wel het gevoel dat je aan het schatgraven bent omdat je flexibel bent. Zo maak je de verbinding tussen passie en waardecreatie.

VERBINDING TUSSEN MENS EN SYSTEEM

De beste concepten ontwikkel je samen. Dit kan als het lukt om verbinding te maken tussen mensen met ideeën en de (systeem)wereld waar het geld omgaat en de grote besluiten worden genomen. Verbinding tussen burgerinitiatief en continuïteit. Verbinding tussen oude- en nieuwe wereld. Vrijheid en openheid aan de voorkant van het proces met sturing aan de achterkant.

AANDACHT VOOR DE MINDERHEID

Voor het gezamenlijk ontwikkelen van een werkend concept zijn wel enige regels en een bepaalde basis noodzakelijk. Visie, ambitie, samenhang, flexibiliteit en spelregels zijn nodig omdat we aandacht dienen te hebben voor ieders belang en omdat we deel uit maken van een steeds veranderende omgeving. Het is de kunst om open te blijven staan voor nieuwe ideeën zonder steeds opnieuw te beginnen. Het is de kunst om besluiten te nemen met aandacht voor de minderheid. Het is de kunst om te blijven ontwikkelen zonder het concept tekort te doen. Het is de kunst om een einddatum te bepalen zonder dat sprake is van een onhaalbare deadline. Een organisch ingericht proces helpt hierbij.

analyseIk kan je helpen bij het opzetten van een organisch proces. Neem nu contact op. Dan gaan we samen schatgraven

Social Media

Contact

Mobiel:
06 517 91 913
E-mail:
om te mailen klik hier

Nieuwsbrief

Bedrijfsinformatie

KvK: 6589877

Bankrekeningnummer:
NL59 ASNB 0932 7591 81